International Keynote and Guest Speakers Conference Keynote Ambassador 5.10...

download International Keynote and Guest Speakers Conference Keynote Ambassador 5.10 ¢â‚¬â€œ 5.55 Marie Holliday,

of 18

  • date post

    16-Oct-2020
  • Category

    Documents

  • view

    0
  • download

    0

Embed Size (px)

Transcript of International Keynote and Guest Speakers Conference Keynote Ambassador 5.10...

  • WWW.ANIMALENERGYWORLDCONFERENCE.COM WWW.WORLDENERGYCONFERENCE.COM

    International Keynote and Guest Speakers Conference Program.

    including NEW ‘Action with Love’ Ambassador Day (Friday) Program.

    May 15th to May 17th 2020, Manchester, UK.

    file:///C:/Users/Marie/Documents/WWW.ANIMALENERGYWORLDCONFERENCE.COM

  • WWW.ANIMALENERGYWORLDCONFERENCE.COM WWW.WORLDENERGYCONFERENCE.COM

    Friday May 15th 2020. 9.00 am – 6.00 pm. Hallmark Hotel, Wilmslow, Manchester.

    NEW! Action with Love Ambassador Day

    Time: Speaker: Title & Web link: Session: Information:

    8.00 – 9.00 Registration NB: Register in the Merlot Suite Reception Desk with your E- Ticket (or Printed tkt.)

    1 hour

    Receive Welcome Pack & Lanyard Badge. NB: Mandatory to wear name badges. Starts Promptly 9.00 am

    9.00 -9.20

    Amanda- Jayne Staddon, UK

    Marie Holliday, Spain

    Welcome to Delegates, Information and Open of Conference Day 1 ‘Action with Love’.

    20 minutes

    A J is Marie’s PA for the event who will assist with enquiries. AJ will open the conference with delegate information & introduce Marie as the Founder, Organiser & Speaker. Get involved as little or as much as you want during ‘Action with Love’ day; links & information below of what you need to bring.

    file:///C:/Users/Marie/Documents/WWW.ANIMALENERGYWORLDCONFERENCE.COM http://www.animalenergyworldconference.com/venue

  • WWW.ANIMALENERGYWORLDCONFERENCE.COM WWW.WORLDENERGYCONFERENCE.COM

    9.20-10.05

    .

    Marie Holliday, Spain

    'Tapping in Action for You & Your Animal' introducing the ‘Energy Exchange Photo Techniques’.

    45 minutes

    Opening Ambassador, Founder & Organiser. EFT Master Trainer of Trainers. NB: Bring one of the following photos with you to use as a demonstration:-

     animal companion

     yourself Or

     friend/family. Your EFT & Animals downloads are in your Free Bonus Gifts.

    10.05-10.50

    Caroline Thomas, UK

    ‘Action with Flowers’

    45 minutes

    FREE E Book Bach Flower Essences & Animals in your Bonus Gifts! And FREE hardback book to all Action with Love delegates only! ‘Crystal Healing 4 Dogs’

    file:///C:/Users/Marie/Documents/WWW.ANIMALENERGYWORLDCONFERENCE.COM http://animalenergyworldconference.com/marie-holliday-spain- http://animalenergyworldconference.com/marie-holliday-spain- http://animalenergyworldconference.com/marie-holliday-spain- http://animalenergyworldconference.com/marie-holliday-spain- http://animalenergyworldconference.com/marie-holliday-spain- http://animalenergyworldconference.com/caroline-thomas-uk-

  • WWW.ANIMALENERGYWORLDCONFERENCE.COM WWW.WORLDENERGYCONFERENCE.COM

    10.50-11.15 BREAK 25 minutes Mingle & meet with delegates. Buy Raffle tickets for ‘Helping Rhinos’. Visit Exhibition stands.

    11.15-12.15

    Dr. Bradley Nelson, USA

    ‘Introduction to the

    Emotion Code’

    1.00 hour

    Keynote Ambassador. NB: Download the Emotion Code Charts from the webpage here.

    12.15 – 1.00

    Clare Metcalf, UK

    ‘Find Wisdom in the Trees’

    45minutes

    Guest Ambassador NB: Download the information for this session here

    1.00 – 2.00 LUNCH Vegan 1 hour

    Buy Raffle tickets. Visit Exhibition stands.

    file:///C:/Users/Marie/Documents/WWW.ANIMALENERGYWORLDCONFERENCE.COM http://animalenergyworldconference.com/dr-bradley-nelson-dc-usa- http://animalenergyworldconference.com/dr-bradley-nelson-dc-usa- http://animalenergyworldconference.com/dr-bradley-nelson-dc-usa- http://animalenergyworldconference.com/clare-metcalf-uk http://animalenergyworldconference.com/clare-metcalf-uk

  • WWW.ANIMALENERGYWORLDCONFERENCE.COM WWW.WORLDENERGYCONFERENCE.COM

    2.00-3.00

    Elizabeth Whiter, UK

    ‘Practical Demonstration of Making a Culinary Herb Infused in Sunflower Oil for your Animal Friends’

    1 hour

    Keynote Ambassador NB: You need a few household items for this demonstration-check here. Elizabeth is bringing the fresh herbage.

    3.00 – 3.30

    Jo Huntsman, UK

    ‘Energy Medicine Healing Cards in Action’

    30 minutes

    Guest Ambassador NB: Download & bring accompanying Energy Medicine Cards in your Free Bonus Gifts.

    3.30 – 3.55 BREAK 25 minutes Buy Raffle Tickets. Visit Exhibition tables.

    file:///C:/Users/Marie/Documents/WWW.ANIMALENERGYWORLDCONFERENCE.COM http://animalenergyworldconference.com/elizabeth-whiter http://animalenergyworldconference.com/elizabeth-whiter http://animalenergyworldconference.com/elizabeth-whiter http://animalenergyworldconference.com/elizabeth-whiter http://animalenergyworldconference.com/elizabeth-whiter http://animalenergyworldconference.com/elizabeth-whiter Energy%20Medicine%20Healing%20Cards%20in%20Action Energy%20Medicine%20Healing%20Cards%20in%20Action

  • WWW.ANIMALENERGYWORLDCONFERENCE.COM WWW.WORLDENERGYCONFERENCE.COM

    3.55- 4.40

    Mathilde Denning, Netherlands

    'The Intuitive Animal Guardian - Listen to them Speak '

    45 minutes

    Guest Ambassador

    4.40-5.10

    Madison King, Spain

    'STRANGE FLOWS - the Ultimate Energy Trouble- Shooters'

    30 minutes

    Keynote Ambassador

    5.10 – 5.55

    Marie Holliday, Spain Introducing Ellie Laks, USA

    *Ambassadors introducing ‘Projects’

    45 minutes *Optional Session. Speakers & Delegates. Project ideas for animals, ourselves, the planet etc. Bring Project ideas with you or get involved with one. More info here

    file:///C:/Users/Marie/Documents/WWW.ANIMALENERGYWORLDCONFERENCE.COM http://animalenergyworldconference.com/mathilde-denning-netherlands http://animalenergyworldconference.com/mathilde-denning-netherlands http://animalenergyworldconference.com/mathilde-denning-netherlands http://animalenergyworldconference.com/madison-king-spain- http://animalenergyworldconference.com/madison-king-spain- http://animalenergyworldconference.com/madison-king-spain- http://animalenergyworldconference.com/project-action-with-love-- http://animalenergyworldconference.com/project-action-with-love-- http://animalenergyworldconference.com/project-action-with-love--

  • WWW.ANIMALENERGYWORLDCONFERENCE.COM WWW.WORLDENERGYCONFERENCE.COM

    5.55 – 6.00

    Ellie Laks, USA

    ‘Manifesting a Gentle

    World’ Meditation

    5 minutes

    Keynote Ambassador. Wind down from the busy schedule of the day where Ellie will share her own truly beautiful and inspirational meditation-she will share her very own personal daily meditation.

    6.00 Marie Holliday, Spain Close Day 1 Brief information for Day 2

    file:///C:/Users/Marie/Documents/WWW.ANIMALENERGYWORLDCONFERENCE.COM http://animalenergyworldconference.com/ellie-laks-usa- http://animalenergyworldconference.com/ellie-laks-usa-

  • WWW.ANIMALENERGYWORLDCONFERENCE.COM WWW.WORLDENERGYCONFERENCE.COM

    Saturday May 16th 2020. 9.00 am – 6.00 pm. Hallmark Hotel, Wilmslow, Manchester.

    Time: Speaker: Title & Web link: Session: Information:

    8.00-9.00 Registration

    NB: Register in the Merlot Suite Reception Desk with your E- Ticket or Printed tkt.

    1 hour Receive Welcome Pack & Lanyard badge. NB: Mandatory wear of Lanyard badge all days.

    9.00 – 9.20

    A J Staddon, UK

    Marie Holliday, Spain

    Welcomes, information and Open of Conference Day 2

    20 minutes

    Starts PROMPT at 9.00 am Amanda – Jayne Staddon is Marie’s PA for the whole event who will aim to help with any enquiries. A J gives out conference info & introduces Marie as the Founder, Organiser, Speaker

    9.20 – 10.30

    Elizabeth Whiter, UK

    'Wildlife Zoopharmacognosy and Sensory Enrichment for Orangutans, Sun Bears and other animal species'

    1 hour 10 mins

    Opening Keynote Speaker

    file:///C:/Users/Marie/Documents/WWW.ANIMALENERGYWORLDCONFERENCE.COM http://www.animalenergyworldconference.com/venue http://animalenergyworldconference.com/elizabeth-whiter-uk http://animalenergyworldconference.com/elizabeth-whiter-uk http://animalenergyworldconference.com/elizabeth-whiter-uk http://animalenergyworldconference.com/elizabeth-whiter-uk http://animalenergyworldconference.com/elizabeth-whiter-uk

  • WWW.ANIMALENERGYWORLDCONFERENCE.COM WWW.WORLDENERGYCONFERENCE.COM

    10.30-10.55 Break Relax and mingle with delegates & speaker

    25 minutes Buy Raffle tickets Visit Exhibition stands

    10.55-11.55

    Madison King, Spain